Поділитися

11 липня 2019 року, до центрального офісу надійшла відповідь від Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації на наше звернення, щодо порушень в державних установах “Біленьківська виправна колонія №99” та “Вільнянська виправна колонія №20”.

У Біленьківскій ВК №99 адміністрація виконала деякі рекомендації НПМ, зокрема, Начальник відділень СПС щоденно проводить обхід та перевіряє приміщення на предмет дотримання належних побутових умов засуджених й дотримання ними мінімальних санітарних умов.

Станом на 19 червня 2019 року проводяться роботи по встановленню паралельних брусів та перекладини в локальній дільниці №4, в більш раціональному місці. Інші локальні дільниці №1,2,3,5,6 та дільниця карантину діагностики і розподілу забеспечені стаціонарними паралельними брусами та перекладинами.

Керівництвом установи взято до уваги зауваження та встановлено посилений контроль щодо миття засуджених в лазні, прання брудної постільної, натільної білизни та верхнього одягу в пральні.

Станом на 19.06.2019 у приміщенні для роздягання (одягання) для проведення тілесного огляду і надання медичної допомоги засудженим визначено куточок фельдшера та забезпечено його відповідним меблями та аптечкою. До 1 вересня 2019 року для забезпечення приватного огляду буде виготовлено та встановлено перегородження.