Поділитися

За ініціативи ГО «Україна без тортур» була  проведена фокус-група з представниками громади м. Черкаси щодо наповнення інформаційно-комунікаційної платформи «monitor-info».

Керівник відокремленого підрозділу ГО «Україна без тортур» у Черкаській області Людмила Проценко запросила зацікавлених представників громади Черкас до участі у фокус-групі.

Метою зустрічі було проведення дослідження, щоб зібрати інформацію які питання потрібно висвітлювати на сторінках інформаційного ресурсу. Разом учасники визначили, яка інформація на новоствореному ресурсі їм необхідна, та сприятиме тому, щоб дана  інформаційно-комунікаційна платформа була потужним інструментом формування громадської думки про значення моніторингу задля попередження тортур та жорстокого поводження у місцях несвободи.

Під час заходу були обговорені питання  щодо створення та наповнення інформаційно-комунікаційної платформи між представниками офісу Уповноваженого Верховної Ради України  з прав людини, моніторами Національного превентивного механізму та іншими членами суспільства, які зацікавлені в дотриманні прав людини в місцях несвободи.