Поділитися

Знаходження осіб в одному з багатьох тисяч (орієнтовна кількість близько 5 тисяч) місць несвободи в Україні, значно ускладнює реалізацію прав людини. При цьому природна закритість місць несвободи особливо впливає на реальний стан можливості звернення за захистом прав, а особливо щодо захисту порушених прав у самій установі.

ГО «Україна без тортур» в рамках проєкту “Моніторинг стану та розвиток доступності до справедливого правосуддя осіб, що тримаються в місцях несвободи” за підтримки МФ Відродження здійснила дослідження щодо гарантованості особам в місцях несвободи доступу до правосуддя та його забезпеченості.

Запрошуємо вас на круглий стіл з метою презентації звіту щодо гарантованості особам в місцях несвободи доступу до правосуддя та його забезпеченості на підставі аналізу інформаційних матеріалів; збору зворотнього зв’язку; визначення пріоритетних шляхів для вирішеннянаявних проблеми.

Захід відбудеться 10 червня з 13:00 до 14:00 у м. Києві за адресою у м. Києві за адресою вул. Хрещатик, 27а (Київський прес-клуб). Також буде змога підключитися до обговорення онлайн за допомогою платформи ZOOM.

Для участі у заході до 12:00 8 червня заповніть реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/FAXJasw7jMd2Dwj9AЗахід буде проведений із забезпеченням усіх карантинних заходів.


Дослідження проведено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «EU4USociety». Результати дослідження відображають виключно позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу

#ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether #EU4USociety