Поділитися

Знаходження осіб в одному з багатьох тисяч (орієнтовна кількість близько 4 тисяч) місць несвободи в Україні, значно ускладнює реалізацію прав людини. При цьому природна закритість місць несвободи особливо впливає на реальний стан можливості звернення за захистом прав, а особливо щодо захисту порушених прав у самій установі.

ГО «Україна без тортур» у співпраці з ГС “Мережа правового розвитку” в рамках проєкту “Моніторинг стану та розвиток доступності до справедливого правосуддя осіб, що тримаються в місцях несвободи” за підтримки МФ “Відродження” та Європейського Союзу здійснила дослідження щодо гарантованості особам в місцях несвободи доступу до правосуддя та його забезпеченості.На заході ми презентуватимемо звіт щодо фактичного стану можливості такої уразливої групи громадян як особи, що тримаються в місцях несвободи, реалізувати своє право на судовий захист.

Захід відбудеться 12 листопада о 10:30 за допомогою платформи ZOOM.

Для участі у заході до заповніть реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/gAyaXe4CGTL3AbC87


 Дослідження проведено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «EU4USociety». Результати дослідження відображають виключно позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу.

#ПрямуємоРазом#MovingForwardTogether#EU4USociety