Поділитися

🇺🇦Цьогоріч 10 грудня на державному рівні визначено як День прав людини. І це важливо для нашої молодої держави, яка продовжує щоденну боротьбу за своє становлення як незалежної, сильної та правової.

🇺🇦У Загальної декларації людини вперше в історії людства заявлено, що кожний з нас, незалежно від того, хто ми є і де ми народжується, має однакові основні права та свободи.

🇺🇦Війна внесла корективи в життя кожного з нас, під загрозою – найголовніше право людини – право на життя. І, на превеликий жаль, кожного ранку, о дев’ятій годині, ми схиляємо голову на честь тих, у кого насильно забрали це право…

🇺🇦Але кожний член нашої правозахисної спільноти, на зважаючи на війну, відключення світла, вимушене переселення, навіть перебуваючи в окупації, продовжує дбати про інших, захищаємо права.

🇺🇦З початку воєнної агресії членами нашої організації здійснено 23 робочих та моніторингових візитів до місць несвободи в 9 областях України. Утримувані у місцях несвободи отримали такі необхідні в умовах обмеженого фінансування засоби гігієни та психологічної реабілітації, продукти харчування, одяг та взуття.

🇺🇦«Права людини понад усе», – продовжуємо дотримуватися головного принципу правозахисників.

#Україна_без_тортур