Презентація онлайн платформи надання гуманітарної допомоги соціальним місцям несвободи «Steptohelp»

18 вересня, 2023

Main Photo


Запрошуємо громадськість, партнерів та всіх доброчинців на презентацію онлайн платформи надання гуманітарної допомоги соціальним місцям несвободи «Steptohelp»

Презентація відбудеться 19 вересня о 14:00 

Формат заходу: онлайн 

Попередня реєстрація обов’язкова

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну наша організація, окрім правозахисної діяльності та здійснення моніторингових візитів до місць несвободи, активно долучилася до гуманітарної діяльності.

Досвід отриманий за рахунок тісної взаємодії та комунікації з соціальними місцями несвободи, набув свого втілення у створенні онлайн-платформу "Steptohelp"!

Платформа "Steptohelp" була розроблена як простий та зручний онлайн-сервіс, як для розміщення заявок на отримання необхідної допомоги, так і для оголошень про можливість надання адресної гуманітарної допомоги соціальним місцям несвободи. Завдяки цій платформі, установи, які опинилися у складних умовах, можуть отримати необхідну допомогу у найкоротший термін. Кожна заявка обробляється індивідуально, з урахуванням специфіки місця несвободи та потреб підопічних.

Тож, запрошуємо на зустріч, щоб ознайомитися з функціоналом платформи, процесом створення власного кабінету, його налаштуваннями та на власні очі побачити наскільки простий процес розміщення оголошення. 

Ознайомитися з платформою - https://www.steptohelp.com.ua/

Реєстрація на презентацію - https://forms.gle/MRmfWSkGFgnCzJns5 

Ми віримо, що разом ми зможемо зробити значний внесок у покращення умов та надання гуманітарної допомоги місцям несвободи. Долучайтеся до нашої ініціативи та разом будемо працювати над створенням кращого майбутнього.

Поділитись:

Email: ukraine.without.torture@gmail.com
Юридична адреса: Україна, 01034, місто Київ, вулиця Ярославів Вал, будинок 33 Б
Тел: + 380 96 010 91 60

Make Law Not Torture