Поділитися

Попри війну, яка витиснула на другий план багато гострих питань для нашого суспільства, в тому числі і питання пов’язані із запобіганням поширенню COVID-19 в місцях несвободи соціального типу.

Команда ГО «Україна без тортур» надала гуманітарну допомогу у виді: засобів індивідуального захисту перчаток та масок, дезінфікуючих та антисептичних засобів, а також антибіотиків та знеболюючих засобів, установам соціальної сфери, які звернулися до нас і запитом про надання допомоги.  

1. Малостаросільський ПНІ (Черкаська область);

2. Верхньодніпровський дитячий будинок-інтернат №2 (Дніпропетровська обл.);

3. Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «МАЛЬВА»( Дніпропетровська обл.);

4. Гельмязівський ПНІ (Черкаська область);

5. Горностайпільський будинок інтернат для людей похилого віку(Київська область);

6. Володимирівський ПНІ (Дніпропетровська область).

Дякуємо Nova Poshta Humanitarian за сприяння у доставці гуманітарної допомоги в різні куточки України.  

Нагадаємо, що ГО “Україна без тортур” 16 лютого 2023 року провела другий всеукраїнський круглий стіл «Кращі практики боротьби з COVID-19 в умовах війни», під час якого презентувала аналітичний звіт «Протидія поширенню COVID-19 в установах соціального захисту населення в умовах війни: кращі практики». Ознайомитися з яким можна за посиланням.

Аналітичний звіт створено за підтримки The Black Sea Trust for Regional Cooperation проекту Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів. Думки, що висвітлені в цьому аналітичному звіті необов’язково збігаються з думками The Black Sea Trust або його партнерів.