Поділитися

Під час візиту до Атинського психоневрологічного інтернату Сумської області, менеджеркою проектів ГО “Україна без тортур” Оленою Прашко окрім моніторингу вказаного закладу було проведено зустріч з адміністрацією та колективом та ознайомлено з функціоналом платформи  «Step to hеlp».

Платформу «https://www.steptohelp.com.ua» створена для полегшення комунікацій між отримувачами та надавачами допомоги та сприяє задоволенню гуманітарних потреб бенефіціара (закладу/установи) шляхом об’єднання на одному ресурсі потреб від бенефіціарів і пропозицій від донорів.

Для внесення закладу до реєстру отримувачів допомоги необхідна попередня реєстрація. В особистому кабінеті доступні розділи за основними видами допомоги, яку може потребувати заклад. Заповнена заявка про потребу буде доступна донорам, які за власними критеріями та можливостями обирають отримувача допомоги. 

Подаючи запит про допомогу отримувач допомоги погоджується з умовами та правилами Платформи та зобов’язується використовувати отриману допомогу лише за призначенням та реалізувати її на безоплатній основі для покращення умов перебування/проживання осіб в установі/закладі. Після отримання допомоги зобов’язується провести її облік, відповідно до вимог законодавства та за запитом надати фотозвіт донорам/представникам ГО «Україна без тортур», а також здійснити інформування про отриману допомогу на власних соціальних ресурсах місця несвободи.

Платформа «Steptohelp» створена за ініціативи ГО «Україна без тортур» / NGO «Ukraine without torture», в рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується Isar Ednannia за фінансової підтримки Європейського Союзу.