Шановні моніторки запрошуємо вас взяти участь в АРТ терапевтичному колі психологічної підтримки

9 листопада, 2023

Main Photo


Шановні моніторки, запрошуємо вас взяти участь в АРТ-терапевтичному колі психологічної підтримки.

Одним із найбільш комфортних та захоплюючих напрямів у психології, за для корекції емоційного стану, роботи з професійним вигоранням, стресостійкістю та підвищення власного ресурсу вважається арт-терапія. Арт-терапія це відмінний метод самопізнання, який допомагає через творчість зазирнути всередину себе, розкрити внутрішні сили, підвищити самооцінку та экологічно опрацювати безліч разноманітних запросів.

Основна мета атртерапії – витягти з підсвідомості людини ті проблеми, тригери та емоційне напруження, впоратися з негативними емоціями, зняти нервово-психічну напругу.

Створення ляльки-мотанки – це психотерапія, яка бере свої витоки в глибокій давнині, яка допомагає зняти певні психологічні травми. Ляльку-мотанку створюємо для пошуку внутрішніх ресурсів при вирішенні стресових ситуацій.

Українська лялька-мотанка розвиває духовний світ і пробуджує відчуття рідного коріння. Вона завжди була пов'язана з сімейними традиціями, працею і діяльністю дорослих, оточена дитячою турботою і увагою. Лялька-мотанка – це один із найдревніших архетипічних символів, який єднає культури і традиції. Українська народна лялька є втіленням добра і лагідності. Це оберіг людської душі й долі, символ предків. Це символ Великої Матері, яка сотворила все суще і береже дотепер народжені нею душі.

Проводити буде Яковенко Віра, - членкиня правління ГО “Україна без тортур”, досвідчена моніторка НПМ, практикуюча психологиня.

Зареєструватись можно за лінком: https://forms.gle/bvs4eWgsBYq8HhCC6 

Нами планується проведення 5 занять в он-лайн режимі з групою в 10 осіб. Перша зустріч відбудеться 14 листопада з 18.00 до 21.00.

Поділитись:

Більше матеріалів



Email: ukraine.without.torture@gmail.com
Юридична адреса: Україна, 01034, місто Київ, вулиця Ярославів Вал, будинок 33 Б
Тел: + 380 96 010 91 60

Make Law Not Torture