Продовжуємо знайомити колективи соціальних місць несвободи з онлайн платформою надання гуманітарної допомоги steptohelp

12 вересня, 2023

Main Photo


Керівником відокремленого підрозділу ГО «Україна без тортур» Людмилою Проценко здійснено візит до КЗ «Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей Черкаської обласної ради «Теплий дім».

Під час візиту працівники закладу розповіли про потреби та проблеми закладу які виникли у них через збройну агресію росії проти України. 

У свою чергу Людмила Проценко ознайомила колектив закладу з онлайн платформою «Steptohelp» https://www.steptohelp.com.ua, яка забезпечує координацію надання гуманітарної допомоги соціальним місцям несвободи на постійній основі з урахуванням індивідуальних потреб та конкретних нагальних запитів установ.

Продемонстровано технічні можливості платформи, алгоритм розміщення оголошень, роботу особистого кабінету користувача, тощо.

Адміністрація та колектив «Теплого дому» висловили свою зацікавленість у використанні платформи для розміщення відповідних оголошень та підтримала таку корисну ініціативу.

Платформа «Steptohelp» створена за ініціативи ГО «Україна без тортур», в рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу 

Slide 0
Thumbnail 0
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Поділитись:

Більше матеріалів



Email: ukraine.without.torture@gmail.com
Юридична адреса: Україна, 01034, місто Київ, вулиця Ярославів Вал, будинок 33 Б
Тел: + 380 96 010 91 60

Make Law Not Torture