Круглий стіл «Перспективні напрями розвитку національного превентивного механізму»

16 червня, 2023

Main Photo


26 червня - Міжнародний день на підтримку жертв катувань. На другому році повномасштабної війни цей день носить особливе значення.

 На жаль, в Україні система підтримки жертв катувань лише формується. Поряд з підтримкою самих жертв, важливо докладати максимальних зусиль для превенції цього ганебного явища в Україні.

Як і куди рухатись в питаннях протидії тортур в Україні, які основні задачі та роль національного превентивного механізму в цьому процесі? 

Для обговорення напрямів розвитку національного превентивного механізму Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини спільно з Громадською організацією «Україна без тортур» 26 червня 2023 р. проведуть круглий стіл «Перспективні напрями розвитку національного превентивного механізму» (14.00-17.00).

Під час заходу будуть обговорені напрями розвитку національного превентивного механізму. До участі на круглий стіл запрошуються: правозахисники, представники громадських організацій, активісти, науковці які працюють в сфері протидії порушення прав людей в місцях несвободи. 

Ви можете запропонувати власний виступ за темою роботи круглого столу до 12.00 21 червня 2023 р. на пошту uwtconf@gmail.com. Тривалість виступу - до 10 хв.

Круглий стіл буде проходити в змішаному форматі. На жаль, враховуючи безпекові ризики, ми не взмозі запросити всіх охочих до офлайн участі.

Для онлайн участі у заході заповніть до 25 червня 2023 року реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/j9tLgCwnfV3xnRPx5 

Поділитись:

Більше матеріалів



Email: ukraine.without.torture@gmail.com
Юридична адреса: Україна, 01034, місто Київ, вулиця Ярославів Вал, будинок 33 Б
Тел: + 380 96 010 91 60

Make Law Not Torture