Розпочато відбір керівників регіональних груп національного превентивного механізму

23 жовтня, 2024

Main Photo

У межах реалізації проєкту «Регіональні групи національного превентивного механізму», що здійснюється Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини спільно з громадською організацією «Україна без тортур», оголошується відбір керівників регіональних груп національного превентивного механізму.


Метою проєкту є реалізація моделі автономної роботи представників громадських організацій у складі регіональних груп під час здійснення повторних відвідувань національного превентивного механізму до місць несвободи, які відносяться до соціальної сфери. .


Конкурс оголошується у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Чернівецькій та Чернігівській областях. 


Досвід участі у відвідуваннях національного превентивного механізму є додатковою перевагою для кандидата.


Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи:

  • заяву кандидата на ім’я Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (в довільній формі);
  • резюме кандидата із зазначенням професійних досягнень, реалізованих проєктів, програм та заходів у сфері захисту прав і свобод людини і громадянина;
  • мотиваційний лист кандидата із зазначенням наявності досвіду участі у відвідуваннях національного превентивного механізму;
  • інші документи, які кандидат вважає за необхідне надіслати для участі в конкурсі (за бажанням).


Документи для участі в конкурсі необхідно надіслати на електронну адресу: hotline@ombudsman.gov.ua з приміткою «конкурс з відбору керівника РГ НПМ».


Закінчення прийому заявок – 06.11.2024 (включно). Про результати конкурсу учасники будуть повідомлені на електронну пошту.


Поділитись:

Більше матеріалів



Email: ukraine.without.torture@gmail.com
Юридична адреса: Україна, 01034, місто Київ, вулиця Ярославів Вал, будинок 33 Б
Тел: + 380 96 010 91 60

Make Law Not Torture